1 million tilbakemeldinger på MedEasy

Bilde som illustrerer interaksjon med 1 million brukere

I dag feirer vi dialogen vi har hatt med hver og en som har gitt tilbakemeldinger og stilt spørsmål i slutten av videoene våre i snart 10 år. Dette har resultert i en gjennomsnittlig skår på ufattelige 96,5/100 på tvers av alle videoene tilgjengelig på MedEasy! 

Å lytte til tilbakemeldinger høres jo fint og flott ut i festtaler. Men la oss være helt ærlige: Kritikk er ofte krevende. Særlig når man får så mange forbedringsforslag hver eneste dag. Og spesielt når man skal systematisere og ikke minst gjøre noe med alle forslagene. De fleste tilbakemeldingene har vært hyggelige og konstruktive, men mange har også skrevet til oss i dyp frustrasjon. Nettopp disse mest usminkede og ærlige tilbakemeldingene (som man sjelden får i en forelesningssal) har vært den viktigste forskjellen for oss. Vi har lest alle, besvart alt personlig og samtlige tilbakemeldinger har blitt en del av MedEasy.

Illustrasjon av eksempel på tilbakemelding


Vår kvasseste kritiker ble vår første ansatte i 2015, og hun jobber fortsatt hos oss i dag som fagsykepleier og er en av våre viktigste kulturbærere for kompromissløs kvalitet. Faller en video under 90/100 i skår, så oppdaterer vi den basert på tusenvis av skriftlige tilbakemeldinger på nettopp denne videoen. Skjer det to ganger, så prøver vi igjen en tredje gang. Vi inngår ikke kompromisser på verken faglig eller pedagogisk kvalitet. Koste hva det koste vil – kvalitet kommer alltid først for oss!

Vi er stolte av at vårt strukturerte arbeid med brukerfeedback tåler sammenligning med flere av de største og fremste teknologiselskapene i verden. Apple har eksempelvis aldri inngått kompromisser når det gjelder design og ytelse. Selv om MedEasy og Apple åpenbart opererer i ulike bransjer, er kjerneprinsippet om å lytte til brukere, forstå deres behov og levere produkter som gir verdi, noe som knytter oss sammen. Begge organisasjonene har lært fra sine mest kritiske røster og har kontinuerlig forbedret seg for å oppnå eksepsjonell kvalitet og nytte for brukerne. Dette høres kanskje banalt ut, men likevel klarer de færreste bedrifter å etterleve disse enkle prinsippene i praksis. Clayton Christensen er en av flere som beskriver dette som «The Innovator’s Dilemma».


Da vi mottok våre første hundre tilbakemeldinger fra sykepleierstudenter i 2014, skjønte vi umiddelbart at de fremste ekspertene på å studere sykepleie var sykepleierstudenter! Våre utdanningsvideoer i anatomi og fysiologi måtte tegnes og lages helt på nytt tre ganger fordi våre brukere fortalte oss i detalj hva som måtte forklares bedre. Snart 10 år senere sitter vi igjen med 1 million tilbakemeldinger og spørsmål fra alle typer helsefaglige studieretninger, lærlinger og ikke minst helsepersonell som bruker MedEasy til internopplæring.

Illustrasjon av 1 million tilbakemeldinger

Vi har gjort masse tabber og lærer av dem hver eneste dag. Vi lærer nye ting hele tiden og har vært heldige som har fått gjøre dette sammen med tusenvis av kloke studenter og kunnskapsrike helsepersonell. I dag forteller tilbakemeldingene oss stadig oftere at teoretisk kunnskap formidlet fra MedEasy utgjorde forskjell på liv og død i møte med pasienter i praksis, samtidig som det øker trivsel og trygghet på arbeidsplassen. Så da leser vi mer enn gjerne 1 million tilbakemeldinger til, og gjør alt sammen om igjen.

Relatert:

Del denne artikkelen

Les mer:

Tid for faglig påfyll!

Med «faglig påfyll» holder du deg oppdatert på livreddende kunnskap til vår aller laveste pris. Det er hele 50 % fast rabatt for NSF-medlemmer!

Les mer

Logg inn

Har du ikke en bruker? Registrer deg

Eller

Velkommen tilbake!

Glemt passord? Nullstill passord

Har du ikke en bruker? Registrer deg