Tid for faglig påfyll!

Med «faglig påfyll» holder du deg oppdatert på livreddende kunnskap til vår aller laveste pris. Det er hele 50 % fast rabatt for NSF-medlemmer!

Stadig flere forteller oss at de ikke får nok tid til faglig oppdatering i en hektisk hverdag. Helsepersonell som får muligheter til å utvikle seg faglig på sin arbeidsplass rapporterer om høyere trivsel, trygghet og mestring. På oppfordring fra våre tidligere studenter har vi derfor laget et billig og løpende abonnement som gjør at du kan oppdatere deg på det du trenger for å holde deg oppdatert og hjelpe nettopp dine pasienter hver eneste måned.

Er du medlem i NSF får du hele 50 % rabatt og betaler kun 75,-/mnd.
Kom i gang med faglig påfyll i dag!

Hvordan fungerer abonnementet «faglig påfyll»?

Med «faglig påfyll» får du hver måned anledning til å se fem videoer på MedEasy. Du kan se disse videoene så mange ganger du vil. Vil du se mer enn fem videoer i måneden er det enkelt å oppgradere tilgangen. Inkludert i «faglig påfyll» er også tilgang til handouts, flervalgsoppgaver, kliniske kalkulatorer, podkaster og oppsummeringsartikler om ulike sykdommer for å få enda raskere oversikt. Og sist, men ikke minst: I slutten av alle videoer kan du stille faglige spørsmål direkte til våre leger og fagsykepleiere.

Forslag til faglig påfyll for 2024

Du kan selv fritt omrokkere og velge hva du vil repetere blant alle våre videoer.

Januar: Observasjonskompetanse: Livreddende vitalia, sjokk og NEWS2
Februar: Hjerneslag, aterosklerose og «den beste medisin»
Mars: Psykoselidelser
April: Akutt koronarsyndrom
Mai: Sepsis
Juni: HLR, AHLR og eventuelt EKG-kurs
Juli: ABCDE og anafylaksi
August: Astma og kols
September: Pneumoni og øvre luftveisinfeksjoner
Oktober: Obstipasjonsbehandling og akutt abdomen
November: Delir og demens
Desember: Akutt nyreskade og kronisk nyresykdom

Litt regelmessig faglig påfyll er bedre enn store skippertak

For å vedlikeholde kunnskaper og ferdigheter over tid, er prinsippet med «low dose, high frequency» godt etablert internasjonalt. Som følge av stadig økende ressursmangel er nok virkeligheten de fleste helsepersonell opplever en helt annen. Til og med for livreddende ferdigheter som HLR/AHLR vil nok de fleste norske helsepersonell identifisere seg langt mer med den røde enn den grønne kurven på figuren under.

Grensen for faglig forsvarlighet defineres av hver avdeling for den gitte kompetanse eller prosedyre.
Bearbeidet fra: https://laerdal.com/ hvor originalen omhandler repetisjon av prosedyrer som f.eks HLR


Relatert: Tips din avdelingsleder om bedriftstilgang fra MedEasy

Som sykepleier er kunnskapen du har med deg et av dine aller viktigste verktøy. For å være trygg på jobb er vi avhengig av at vi har den nødvendige kompetansen om de viktigste og vanlige tilstandene vi møter. Kunnskap er ferskvare, og for at vi skal kunne gjøre en god jobb og pasientene skal bli godt ivaretatt, må vi sørge for å være oppdaterte. «Faglig påfyll»-abonnementet gir deg mulighet til å friske opp nødvendig kunnskap hver måned, og du får også et verktøy som gir deg muligheten til å lære noe nytt – både når det kreves og når du bare har lyst til det!
– Fagsykepleier i MedEasy, Ingunn Sæther

Del denne artikkelen

Les mer:

Logg inn

Har du ikke en bruker? Registrer deg

Eller

Velkommen tilbake!

Glemt passord? Nullstill passord

Har du ikke en bruker? Registrer deg