Sommerpodkast

Vi har samlet noen av våre mest populære sommerpodcaster fra tidligere år her, som du kan kose deg med i sommer. Tematikken passer like godt til sløve timer før vakt eller på stranda. Ønsker du at Sigve og Nils Christian skal dekke andre sommertema, så ta kontakt!

Ha en deilig sommer☀️☀️☀️

Klikk på bildene for å høre de ulike episodene:

Hva gjør du hvis du er uheldig og kommer i kontakt med Brennmanet i sommer? I denne episoden får du Sigves oppdaterte førstehjelpsråd.

Hva er viktig å tenke på når du skal ut å reise langt? Masse nyttige medisinske råd til reisende om alt fra vaksiner til larver i ferskvann. Nils Christian innfører forbud mot å prate om død og diaré, så dette kan bli riktig så trivelig!

I denne episoden lærer du om hva som skjer med kroppen når man får solstikk. Episoden er spesielt relevant hvis du jobber på sykehjem i sommer.

Sigve og Nils Christian dykker dypt i hva som skjer i huden når man blir solbrent!

Gode råd for deg som skal utforske nye spennende kontinenter med annen bakterieflora.

Del denne artikkelen

Les mer:

Studietips: Lag en studieplan!

Et av våre beste studietips er å lage en studieplan. Her får du vite hvorfor og hvordan, og skal du ta nasjonal eksamen i anatomi og fysiologi i høst har vi laget en fiks ferdig studieplan til deg.

Les mer
Tid for faglig påfyll!

Med «faglig påfyll» holder du deg oppdatert på livreddende kunnskap til vår aller laveste pris. Det er hele 50 % fast rabatt for NSF-medlemmer!

Les mer