Tidenes fadderkonkurranse!

Vi ønsker deg en etterlengtet og velfortjent sommerferie!

SykepleiePluss tar ikke ferie, og nå jobber vi for fullt med en ny “app» med blant annet podcast og offlinefunksjon. I tillegg er det selvsagt flere nye og oppdaterte forelesninger på vei.

Hvis du har sett mine videoer, så vet du at jeg ikke klarer å holde meg seriøs for lenge om gangen. Derfor har vi laget en fadderkonkurranse som din skole rett og slett ikke kan gå glipp av! Det er helt gratis og uforpliktende å delta. Hvis du liker humoren vår, så blir du nok ikke skuffet. Sigve har brukt opp hele feriebudsjettet på kassevis med nerdete premier, så her er det bare å melde seg på.

Alt du trenger å gjøre er å registrere deg, så vil du motta en pakke fra oss i posten når fadderuka nærmer seg. Hvis dere har en person som er ansvarlig for fadderuken er det enklest for oss å sende en stor felles pakke til skolen deres.

Registrer deg nå:
sykepleiepluss.no/fadder

God sommer!

Vennlig hilsen,
Nils Christian
SykepleiePluss

God sommer!

Bilde: AmazeinDesign/Shutterstock.com

Del denne artikkelen

Les mer:

Studietips: Lag en studieplan!

Et av våre beste studietips er å lage en studieplan. Her får du vite hvorfor og hvordan, og skal du ta nasjonal eksamen i anatomi og fysiologi i høst har vi laget en fiks ferdig studieplan til deg.

Les mer
Tid for faglig påfyll!

Med «faglig påfyll» holder du deg oppdatert på livreddende kunnskap til vår aller laveste pris. Det er hele 50 % fast rabatt for NSF-medlemmer!

Les mer