Nils Christian gjester “Du puster for fort”

Ole Kristian Andreassen tok fagbrev Ambulansearbeider i 2012 og er nå paramedic i Oslo univeritetsykehus. I tillegg lager han podcasten «Du puster for fort».

Podcasten “Du puster for fort” med Ole Kristian Andreassen anbefales på det sterkeste! I denne podkasten får du svar på mange spørsmål innenfor akuttmedisin og den innholdsrike hverdagen for ambulanse-Norge.

Det blir invitert lærerike fagpersoner med iver innenfor sitt fagfelt som snakker om akuttmedisin. Denne uka er Nils Christian gjest, og forteller blant annet om samarbeid og øvelse på teamarbeid i akuttsituasjoner.

Du får også høre historien bak SykepleiePluss, anatomiekstremisme og hvorfor Nils Christian vil ha poop-emojis fra prehospitale tjenester over hele landet!

«Du puster for fort» finner du i Itunes, eller andre steder du laster ned podcast. 

Ole Kristian og Nils Christian utvekslet t-skjorter.
Del denne artikkelen

Les mer:

Studietips: Lag en studieplan!

Et av våre beste studietips er å lage en studieplan. Her får du vite hvorfor og hvordan, og skal du ta nasjonal eksamen i anatomi og fysiologi i høst har vi laget en fiks ferdig studieplan til deg.

Les mer
Tid for faglig påfyll!

Med «faglig påfyll» holder du deg oppdatert på livreddende kunnskap til vår aller laveste pris. Det er hele 50 % fast rabatt for NSF-medlemmer!

Les mer