Det perfekte tilbehør til videoene på MedEasy!

Vil du maksimere læringsutbyttet og ta kontroll på notatene dine i anatomi og fysiologi? Her er fem gode grunner til å bestille anatomi og fysiologiboka (også kjent som «kompendiet») i dag!

1) Rask og effektiv repetisjon

Anatomi og fysiologiboka fra MedEasy er laget i samarbeid med våre studenter og har blitt forbedret hvert år for å skape en magisk blanding av de mest sentrale figurene, de viktigste faktasetningene og dine egne notater. Denne boka ble vurdert å gi svært høyt læringsutbytte av studentene som deltok i denne studien ved OsloMet, og du kan se tabell fra studien nederst i denne artikkelen.

2) Oppsummerer alt det viktigste fra videoene

Vi har samlet alt det viktigste og mest eksamensrelevante på ett sted. Ved å tilføre egne notater i tillegg så har du et fantastisk verktøy for repetisjon i ukene før eksamen.

3) Egne notater skaper læringsmagi

Det er godt dokumentert at det er viktig å bruke flere sanser når man skal lære effektivt. Ved å bruke anatomi og fysiologiboka til å ta notater mens du ser våre videoer på medeasy.no, så vil du aktivere flere sanser og aktivere større deler av hjernen når du både ser, hører, skriver, tegner, leser og koser deg med de fine figurene.

4) Inneholder sjekklister for alle læringsmål

Sjekklistene er sortert på tema og gjengitt nøyaktig etter læringsutbyttebeskrivelsen fra NOKUT. Kan du alle læringsmålene, så kan du alt som sensor har lov å spørre om på eksamen. Det føles nesten som juks, men det kalles bare gode forberedelser.

5) Fantastiske figurer og tekst som er lett lesbar

Vi er superstolte over hva vi har fått til sammen med tusenvis av sykepleierstudenter som har brukt MedEasy aktivt og gitt tilbakemeldinger på både grafikk, pedagogikk, språk og nivå. Vi kunne ikke laget et så bra hjelpemiddel uten å involvere de aller fremste ekspertene på å studere sykepleie: sykepleierstudentene!

Flere studietips? Sjekk ut hvilken arbeidsinnsats som kreves på bachelornivå💪

Bestill i dag
Del denne artikkelen

Les mer:

Tid for faglig påfyll!

Med «faglig påfyll» holder du deg oppdatert på livreddende kunnskap til vår aller laveste pris. Det er hele 50 % fast rabatt for NSF-medlemmer!

Les mer