Vi ringte kollokviegruppe ved LDH

Vi ringte kollokviegruppe ved LDH og fant ut hvordan Hedda og hennes kollokviegruppe forbereder seg til nasjonal eksamen.

Erik og Nils Christian svarer på kloke spørsmål om blant annet nedbrytning av næringsstoffer og anabol vs katabol stoffomsetning. Hedda & co deler sine aller beste studietips for innspurten 💪

Hør podkasten her

Tusen takk til Hedda Olivia Langlien, Gina Sørlie, Synne Sjøvik, Celine Madeleine Amundsen og Nicoline Sæther som alle kan ta eksamen i Duodenum-t-skjorte som takk for innsatsen!

Del denne artikkelen

Les mer:

Smittevernsnerdene går digitalt med MedEasy

Smittevernsnerdene og MedEasy har sammen laget en digital forelesningsserie i emnet smittevern! Forelesningene dekker både det eksamensrelevante og alt det praktisk relevante for helsepersonells arbeidshverdag. Både bedrifter og studenter kan glede seg over dette fantastiske kurset. Videoene er tilgjengelig digitalt […]

Les mer
Sørlandet sykehus inngår avtale med MedEasy

Prehospitale tjenester ved Sørlandet sykehus «flipper» internundervisningen for sine 330 ansatte fra og med våren 2023. Resultatet er høyere kvalitet i bredden av faget, hyppigere repetisjon, fornøyde ansatte og frigjort tid hos fagutviklere til enda tettere individuell oppfølging.

Les mer
Traumesideleie

Vår påskespesial er et must for alle som jobber med prehospital akuttmedisin, og viser hvordan vi fra lille Norge kan gjøre en stor forskjell i verden med kunnskap og forskning!

Les mer