Vi har fått ny app!

Denne våren har vi i MedEasy gleden av å presentere den nye appen vår! Den er bygget opp fra bunnen og kommer med et helt nytt design.

Hovedformålet med appen er å gi brukerne en komplett læringsopplevelse ved å kombinere detaljkunnskap fra forelesninger med effektiv og sømløs repetisjon.

Vi i MedEasy er veldig stolte av den nye appen. Siden oppstarten i 2014 har våre videoer og egenutviklede tekniske plattform vært et samspill med studentene. I dag er MedEasy Norges ledens EdTech-selskap innen helsefag, samtidig som vi har etablert oss i Danmark og Sverige.

Med en ny og smartere søkefunksjon blir det lettere en noen gang å finne frem. Enten det er definisjoner, forelesninger, kliniske verktøy eller podcaster. Er du en natteravn bil du nå også ha gleden av å kunne sku over til mørkemodus som setter innholdet i fokus.

Vi mener at «øving» er den beste måten å lære på. Funksjonen har alt du trenger for å repetere det du allerede har lært. Øving bruker informasjonen om hvilke forelesninger du har sett, hva du har jobbet mest med den siste tiden og prestasjonen din for å gi deg flervalgsoppgaver tilpasset ditt nivå og samtidig sørge for stødig progresjon. Her kan du samle poeng for å oppnå et høyere nivå, hvor det vil lønne seg å jobbe jevn. Du oppnår nemlig bonuser når du øver flere dager på rad.

For oss er det viktig at brukerne har kontroll over egen læring. Du får derfor detaljert informasjon om fremgangen din, samt være anbefalinger for hva det vil være lurt å øve mer på.

Funksjonen «Regnemodus» er den smarteste måten å lære medikamentregning på. Du kan nå regne deg igjennom 500 eksamensoppgaver. Sitter du fast, kan du sjekke fasitene våre med full utregning og regneverktøy. Regnemodus vil stadig gi deg nye utfordringer basert på din progresjon.

 Føler du seg klar for det, kan du nå øve på eksamenssituasjonen i «eksamensmodus». Her får du 2 timer på deg til å gjøre et eksamenssett. Etter fullført besvarelse får en detaljert oversikt over hvordan du gjorde det med en komplett fasit til alle oppgavene.

Til slutt har vi sortert podcastene i spillelister etter tema og fagområde. Vi anser podcastene som en annerledes men viktig læringsressurs. Sortertingen gjør at du nå målrettet kan høre deg igjennom menneskekroppen, enten du er på bussen, trikken eller lager middag! Lagre dine favoritter slik at du lettere kan lytte til dem på nytt når eksamen nærmer seg.

Stor takk til alle våre brukere som er med på utviklingen. Det vi lærer i dag, vil kunne redde liv i morgen!

Del denne artikkelen

Les mer: