Trygg og oppdatert med «faglig påfyll»

Med «faglig påfyll» får kan du enkelt holde deg faglig oppdatert med hele fem valgfrie videoer fra MedEasy-universet. Det er hele 50 % fast rabatt for NSF-medlemmer! Kunnskap du lærer i dag kan redde liv allerede i morgen!

Får du nok tid til faglig oppdatering i en hektisk hverdag? Mange opplever nå at innsparinger i helsevesenet går på bekostning av mulighet til faglig oppdatering og kurs.
Helsepersonell som får muligheter til å utvikle seg faglig på sin arbeidsplass rapporterer om høyere trivsel, trygghet og mestring. På forespørsel fra «våre» tidligere studenter har vi derfor laget et billig og løpende abonnement som gjør at du kan oppdatere deg på det viktigste, vanligste og mest aktuelle for nettopp dine pasienter hver måned.

Er du medlem i NSF får du hele 50 % rabatt og betaler kun 75,-/mnd.
Kom i gang med faglig påfyll i dag!

Hvordan fungerer abonnementet faglig påfyll?

Med «faglig påfyll» får du hver måned anledning til å se fem videoer på MedEasy. Du kan se disse videoene så mange ganger du vil. Vil du se mer enn fem videoer i måneden er det enkelt å oppgradere tilgangen. Inkludert i «faglig påfyll» er også tilgang til handouts, flervalgsoppgaver, kliniske kalkulatorer, podkaster og fra 2023 også oppsummeringsartikler om ulike sykdommer for å få enda raskere oversikt.

Som sykepleier er kunnskapen du har med deg et av dine aller viktigste verktøy. For å være trygg på jobb er vi avhengig av at vi har den nødvendige kompetansen om de viktigste og vanlige tilstandene vi møter. Kunnskap er ferskvare, og for at vi skal kunne gjøre en god jobb og pasientene skal bli godt ivaretatt, må vi sørge for å være oppdaterte. «Faglig påfyll»-abonnementet gir deg mulighet til å friske opp nødvendig kunnskap hver måned, og du får også et verktøy som gir deg muligheten til å lære noe nytt – både når det kreves og når du bare har lyst til det!
– Fagsykepleier i MedEasy, Ingunn Sæther

Forslag til faglig påfyll våren 2023

(Du kan selv fritt omrokkere og velge hva du vil repetere blant alle våre videoer)

Januar: Sepsis (nye retningslinjer for både oppdagelse og behandling i 2021)
Februar: Hjerneslag (nye videoer oppdatert på MedEasy februar 2023)
Mars: Obstipasjonsbehandling + endometriose
April: Delir og demens
Mai: Livreddende vitalia, sjokk og NEWS2
Juni: Ileus, ulcus og IBS/IBD

Litt regelmessig faglig påfyll er bedre enn store skippertak

For å vedlikeholde kunnskaper og ferdigheter over tid er prinsippet med «low dose, high frequency» godt etablert internasjonalt. Som følge av stadig økende ressursmangel er nok virkeligheten de fleste helsepersonell opplever en helt annen. Til og med for livreddende ferdigheter som HLR/AHLR vil nok de fleste norske helsepersonell identifisere seg langt mer med den røde enn den grønne kurven på figuren under. Dette kan vi heldigvis raskt og enkelt gjøre noe med ved å digitalisere og «flippe» internopplæring i norsk helsevesen.

Grensen for faglig forsvarlighet defineres av hver avdeling for den gitte kompetanse eller prosedyre.
Bearbeidet fra: https://laerdal.com/ hvor originalen omhandler repetisjon av prosedyrer som f.eks HLR


Relatert: Tips din avdelingsleder om bedriftstilgang fra MedEasy

Del denne artikkelen

Les mer: