Syng deg i form til nasjonal eksamen!

Her er en liten spilleliste som gjør at du kan synge deg i form til eksamen i anatomi og fysiologi!

Som du kanskje (mer eller mindre frivillig) har oppdaget, er vi i MedEasy veldig glade i å synge oss gjennom kompliserte ting i anatomi og fysiologi 😳 Her får du både kontroll på pensum og regulert julestemninga.

Her har vi samlet noen favoritter så langt:
1) RAAS-sangen
2) Stoffskiftesangen
3) Sinusknutesangen
4) Fordøyelsessangen

Har du ønsker om flere tema som fortjener en sang? Eller vil du kanskje ha med din sang i spillelista over? Tips oss ved å legge igjen en melding her.

Nedenfor finner du noen bilder fra forelesningene våre på MedEasy.no som omhandler det samme som sangene. Klikk på bildene for å gå direkte til aktuelle tema.

Stor takk og hyllest til gutta i @julecalenderen med Vetle Mørland i spissen som definitivt bør følges på Instagram! Takk også til Hanne Intelhus Markegård og Vilde Haugland Kristiansen for den geniale sinusknutesangen.

RAAS

RAAS (Renin-Angiotensin-Aldosteron-Systemet) slik det illustreres på MedEasy.noHjertets elektriske ledningssystem

Hjertets elektriske ledningssyestem slik det illustreres i forelesningen på MedEasy.noStoffskiftet

Thyreoideahormonene og negativ-feedback-mekanismen slik det gjennomgås i forelesningen på MedEasy.noFordøyelse

Fordøyelse av karbohydrat, fett og protein slik det gjennomgås i forelesningen på MedEasy.no
Del denne artikkelen

Les mer:

Smittevernsnerdene går digitalt med MedEasy

Smittevernsnerdene og MedEasy har sammen laget en digital forelesningsserie i emnet smittevern! Forelesningene dekker både det eksamensrelevante og alt det praktisk relevante for helsepersonells arbeidshverdag. Både bedrifter og studenter kan glede seg over dette fantastiske kurset. Videoene er tilgjengelig digitalt […]

Les mer
Sørlandet sykehus inngår avtale med MedEasy

Prehospitale tjenester ved Sørlandet sykehus «flipper» internundervisningen for sine 330 ansatte fra og med våren 2023. Resultatet er høyere kvalitet i bredden av faget, hyppigere repetisjon, fornøyde ansatte og frigjort tid hos fagutviklere til enda tettere individuell oppfølging.

Les mer
Traumesideleie

Vår påskespesial er et must for alle som jobber med prehospital akuttmedisin, og viser hvordan vi fra lille Norge kan gjøre en stor forskjell i verden med kunnskap og forskning!

Les mer