Smittevernsnerdene går digitalt med MedEasy

Smittevernsnerdene og MedEasy har sammen laget en digital forelesningsserie i emnet smittevern! Forelesningene dekker både det eksamensrelevante og alt det praktisk relevante for helsepersonells arbeidshverdag.

Både bedrifter og studenter kan glede seg over dette fantastiske kurset. Videoene er tilgjengelig digitalt på MedEasy med mulighet til å stille spørsmål i slutten av hver video. Kurset er også en integrert del av alle våre bedriftsavtaler. Ønsker du fysisk besøk av de fantastiske smittevernsnerdene Elin og Marte, kan du sende forespørsel her.
Flere kommuner og sykehus har allerede sett smittevernsshowet som Elin og Marte tilbyr!

Denne uken fikk Nils Christian tak i Smittevernsnerdene da de kurset smittevern for kommunehelsetjenesten, og slepte dem inn i podkaststudioet. 

Resultatet kan du høre her:

Topp fem smittevernstips før praksis

Topp fem tabber i smittevern (kommer 7. mai)

Smittevernskurs for helsetjenesten og helsebedrifter

Hvis kompetanseheving i smittevern er noe din arbeidsplass kunne trenge, kan vårt digitale verktøy for undervisning og kursing være en god løsning. Her kan du lese mer om hvordan digitale læringsmidler kan være en stor ressurs for dine kollegaer eller ansatte.

Det er mulig å spare både tid og penger samtidig som kvaliteten heves på internopplæringen. Her kan du lese om hvordan en av våre mange bedriftskunder gjorde store økonomiske innsparinger samtidig som de ansatte er strålende fornøyd med mer og lettere tilgjengelig kompetanseheving.

Om smittevernskurset

Smittevernskurset er proppet full av smittsomt fine illustrasjoner fra MedEasy og kunnskap fra de mest nerdete menneskene i smittevern du noen gang kommer til å møte. Ved hjelp av Smittevernsnerdenes humoristiske huskeregler, illustrerte prosedyrer og rå fakta, tar smittevernskurset deg gjennom alle de viktige og mest eksamensrelaterte temaene i smittevern. Vi tør påstå at smittevern aldri har vært gøyere!

I løpet av kurset blir du kjent med smittekjeden, og de basale smittevernstiltakene som kan hindre smitte fra å spre seg presenteres som uunnværlige verktøy i en smitteverns-verktøykasse. Av alle basale smittevernstiltak lærer du at håndhygiene det viktigste: Mer nerdete sagt får du møte smittevernskongen Harald Håndfager. Her kommer også den karakteristiske «humoren» til MedEasy frem …

Kurset gir deg den nødvendige kunnskapen som skaper trygghet både for pasienten og deg som helsepersonell. Etter å ha sett kurset, kan du senke skuldrene, ta på deg beskyttelsesutstyr og gå trygt inn i isoleringsrommet. 

Se kurset, og bryt både smittekjeden og frykten for isoleringsrommet på medeasy.no! 

Del denne artikkelen

Les mer: