Hva skal jeg prioritere den siste tida før eksamen?

Vi får mange spørsmål om dette for tida, og her følger våre aller beste tips og råd 💪

Hvilke råd som er viktigst for deg frem til eksamen kommer i stor grad an på progresjonen din på videoer og flervalgsoppgaver nå i starten av desember. Du kan sjekke hvordan du ligger an på MedEasy.no ved å gå til «fremdrift» i toppmenyen. Prinsippene er felles for begge hovedstrategiene vi anbefaler, men prioriteringene er litt forskjellige. Vi håper selvsagt at flest mulig tør å sikte mot toppkarakter! En del vil nok oppleve at de havner nesten midt mellom «krisemodus» og «repetisjonsmodus», og at det er vanskelig å velge. Kanskje er man nesten gjennom videoene og har satt av bra med tid de siste ukene. Er du i tvil, så ser du ferdig alle videoer og kjører «repetisjonsmodus». Hvis du ikke kommer gjennom videoene på MedEasy de neste par dagene, så anbefaler vi at du starter i «krisemodus» og heller konverterer over i «repetisjonsmodus» når det passer bedre.

Masse lykke til med innspurten! Vi heier på deg 💪
Valget er ditt:

Sett alle videoer én gang

Gå videre til «repetisjonsmodus» som leder til toppkarakter
Disse rådene passer for deg som har kommet gjennom pensum og trenger råd til hvordan du skal bruke tiden smartest til repetisjon og terping. Følger du rådene her kan det fort ende med toppkarakter.

Ikke helt ferdig enda!

«Krisemodus» som kurerer eksamensangst med hardt arbeid
Disse rådene er tilpasset deg som av ulike grunner har havnet litt bakpå og ikke er kommet gjennom pensum enda. Å sikte mot bare «bestått» er både risky og lite motiverende, og vil skuffe Tante Olga veldig når du møter henne ute i praksis. Krisemodus krever hardt arbeid og har som mål å løfte deg opp til minst karakter C. Er du rask og effektiv kan du selvsagt rekke å konvertere til «repetisjonsmodus» og sikte enda høyere.

Alle rådene vi gir tar utgangspunkt i studier gjort på tusenvis av tidligere studenter som har brukt MedEasy som primær kilde. Du kan lese studiet med 2021-resultatene her.

Del denne artikkelen

Les mer: