Hva med en kunnskapspakke under juletreet i år?

Kjenner du noen som studerer helsefag eller jobber i helsevesenet? De fleste sliter med å få tid til å oppdatere seg tilstrekkelig faglig i hektiske hverdager. Nå kan du legge løsningen på problemet under juletreet i form av en morsom og lærerik kunnskapspakke om menneskekroppen fra SykepleiePluss!

Gavekortet består av en kode som gir 6 måneders tilgang til SykepleiePluss.no!  Inkludert i prisen får mottageren mulighet til å stille spørsmål til foreleserene og kan be om individuell midtveisevaluering i løpet av vårsemesteret. Du kan enten printe ut gavekortet, eller gi koden på andre måter.  Mottageren trenger bare å løse inn koden. Skulle vedkommende allerede ha gyldig abonnement for vårsemesteret vil tilgangen helt enkelt forlenges med ytterligere 6 måneder.

Ønsker du å teste læringsressursene før du kjøper gavekort er det gratis og uforpliktende tilgang til alle nysgjerrige  i 24-timer fra registrering! Du kan også teste noen smakebiter på våre videoer i sykdomslære her.

God jul, og riktig godt nyttår fra nerdenissene i SykepleiePluss!

Klikk på bildet for å bestille gavekort

Del denne artikkelen

Les mer:

Studietips: Lag en studieplan!

Et av våre beste studietips er å lage en studieplan. Her får du vite hvorfor og hvordan, og skal du ta nasjonal eksamen i anatomi og fysiologi i høst har vi laget en fiks ferdig studieplan til deg.

Les mer
Tid for faglig påfyll!

Med «faglig påfyll» holder du deg oppdatert på livreddende kunnskap til vår aller laveste pris. Det er hele 50 % fast rabatt for NSF-medlemmer!

Les mer