Tre tips for å maksimere din læring i september! 

Student leser i anatomi og fysiologi boka fra medeasy

Har du trøbbel med å komme i gang eller sliter du med å konsentrere deg?

Her er tre tips som vil hjelpe deg med å maksimere læringsutbyttet de neste ukene!

1) Lær litt ganske ofte ▶️

Det viktigste du kan gjøre nå er å trykke play på videoene på MedEasy så ofte som mulig. Du trenger ikke holde på i timesvis hver gang, men det bør aldri gå dager mellom hver gang du ser videoer. Å øve litt ganske ofte er mye bedre enn skippertak.
Det er mange som går og venter på at motivasjonen skal komme. Det gjør den nesten aldri. Vi er tvert imot skapt sånn at handling skaper motivasjon, ikke motsatt.
Hvis man har dårlig kondis, så blir man ikke mer motivert til å løpe av å ligge på sofaen – man må løpe litt ganske ofte i starten for å bli motivert til å løpe mer. Akkurat sånn er det også med anatomi og fysiologi. Derfor må du trykke play ganske ofte i september.

2) Øv på det du har lært 🎓

Å repetere og teste kunnskap etter å ha sett videoer øker hukommelsen for det du nylig har lært. En gøy måte å gjøre dette på er å enten øve på flervalgsoppgaver på egen hånd, eller enda gøyere: utfordre en medstudent til flervalgsbattle i MedEasy-appen.
Vi bruker smart teknologi som serverer deg de oppgavene du har mest behov for til rett tid, basert på tidligere prestasjoner og hva du ser av video. Flervalgsoppgavene i MedEasy-appen terper spesifikt på alle læringsmål i læringsutbyttebeskrivelsen, så dette er en veldig presis og effektiv måte å sikre at du har forstått det som helt garantert kommer på eksamen i desember!

3) Bruk anatomi- og fysiologiboka fra MedEasy aktivt 📘

Vi anbefaler sterkt å ta notater i anatomi- og fysiologiboka fra MedEasy mens du ser videoer. Dette tvinger deg til å holde deg aktiv og aktiverer flere sanser mens du lærer. Men aller viktigst er at du da produserer det perfekte repetisjonsverktøyet som du kan bruke i ukene før eksamen.

Og så et lite bonustips til slutt: MedEasy har en podkast hvor vi snakker om veldig eksamensrelevante ting på en uformell og enkel måte. Vi vil gjerne være med deg på neste løpetur🤓🏃🏽‍♀️

Ikke nøl med å ta kontakt med oss eller dine lokale veiledere og lærere hvis du har spørsmål🤗

Del denne artikkelen

Les mer: