Semesterstart

Nå er fadderuka over for de fleste, og semesterstart er i full gang! Det betyr at man må spisse blyanten og gå til verks. Men mist ikke motet ved synet av mursteinsbøkene du skal gjennom før jul – det finnes et alternativ som er lettere fordøyelig! På SykepleiePluss.no kan du se videoer som dekker hele pensum i anatomi og fysiologi. Finn fram popcorn, len deg tilbake i sofaen, og sett på en video. Før du vet ordet av det kan du alt om duodenum og mikrovilli!

Hør vår podcast-episode med studietips ved semesterstart!

Podcasten er også tilgjengelig for Android gjennom Pocket Cast.

Det vanskeligste er ofte bare å komme i gang! Vi tilbyr en perfekt blanding av kunnskap, tørre vitser, praktiske eksempler og konkrete løsningsforslag på eksamensoppgaver i anatomi og fysiologi. Kjenner du noen som trenger å komme i gang? Inviter på popcorn allerede i kveld! Bruk gjerne kommentarfeltet nedenfor. Uforpliktende og full gratis tilgang i 24 timer fra innlogging. www.sykepleiepluss.no #sykepleiepluss #sykepleier #sykepleiehverdagen #sykepleierstudent #sykepleiestudent #medisinstudent #medisingrunnfag #medisin #helsefag #helsefagarbeider #paramedic #ambulanse #rødekors #sygeplejer #sjuksköterska #sjuksköterskestudent #sygeplejestuderende #sygeplejerskestuderende #sjukvård #sykepleien #menneskekroppen #anatomi #fysiologi #sykdomslære (Image built upon footage by Tiago Zr, used under extended license from Shutterstock.com)

A photo posted by Sykepleiepluss (@sykepleiepluss) on

Del denne artikkelen

Les mer:

Studietips: Lag en studieplan!

Et av våre beste studietips er å lage en studieplan. Her får du vite hvorfor og hvordan, og skal du ta nasjonal eksamen i anatomi og fysiologi i høst har vi laget en fiks ferdig studieplan til deg.

Les mer
Tid for faglig påfyll!

Med «faglig påfyll» holder du deg oppdatert på livreddende kunnskap til vår aller laveste pris. Det er hele 50 % fast rabatt for NSF-medlemmer!

Les mer