Prehospital bruk av CPAP

Både ny podkast og video på MedEasy som omhandler prehospital bruk av CPAP!

I denne podcastepisoden snakker Nils Christian med MedEasy vår anestesilege Anders Saso om hva CPAP er og hvorfor det kan være et genialt behandlingsverktøy når man jobber prehospitalt! For diagnosene KOLS, astma og lungeødem er det rett og slett god og helt riktig behandling å starte CPAP så raskt man kan, hvis man har CPAP tilgjengelig der man jobber. Men hvorfor fungerer CPAP så bra akkurat ved disse tilstandene? Svaret forsøker de to nerdene å resonere seg frem til, avbrutt av Nils Christian sitt miksebord som går helt bananas. Til slutt ror Anders det hele i land med noen praktiske tips og tips for hvordan du skal lykkes med CPAP behandling av akkurat din pasient.

På MedEasy.no finner du også en helt egen videoforelesning om det samme tema hvor du kan fordype deg i alle detaljer som diskuteres i podkasten. Forelesningen passer for alle som vil lære mer om CPAP, men er helt innertier for alle våre prehospitale nerdevenner!


Kunnskap redder liv. Sørg for at dine medarbeidere er faglig oppdatert med bedriftstilgang til MedEasy for alle dine ansatte. Sjekk ut medeasy.no/bedrift for mer informasjon og motta uforpliktende tilbud.

Klikk på bildet for å spille av videoen som forklarer CPAP
Utdrag fra videoen om prehospital CPAP på MedEasy.no
Del denne artikkelen

Les mer: