Hvorfor bruke kompendiet i anatomi og fysiologi?

Kompendiet anatomi og fysiologi sykepleiebok

Kompendiet er det perfekte tilbehøret til MedEasy-videoene! Der finner du alt det viktigste stoffet samlet på ett og samme sted. Da lærer du mer effektivt!

Maksimer innlæring
Kompendiet er det perfekte tilbehøret til MedEasy-videoene! Der finner du alt det viktigste stoffet samlet på ett og samme sted. Da lærer du mer effektivt! Du sparer tid fordi kompendiet viser deg hva du skal fokusere på. Når du bruker kompendiet mens du ser videoer får du motivasjon til å ta notater og virkelig forstå, slik at det du skal lære ikke går inn det ene øret og ut det andre.

Sjekk at du når læringsmålene
Læringsutbyttebeskrivelsen for sykepleierstudentene er inkludert som intro til hvert kapittel. Du kan krysse ut emnene du har lært deg, og få en tydelig oversikt over hva du har kontroll på og hva du må jobbe mer med.

Perfekt for repetisjon og uthenting av kunnskap
Hvis du har brukt kompendiet sammen med videoene til MedEasy, trenger du kanskje ikke være så stressa ukene før eksamen. Da kan du lese kompendiet der du har dine egne notater i tillegg, og på den måten får du repetisjonen trenger. Også underveis, mens du lærer, fungerer kompendiet som et helt supert system for å raskt finne svar på det du lurer på.

Kompendiet er produsert etter ønske fra og i samarbeid med norske sykepleierstudenter. Vi er skikkelig stolte over den siste utgaven. Dersom du ikke prioriterer å kjøpe kompendiet vil du klare deg like godt med handouts fra videoene i en ringperm sammen med læringsutbyttebeskrivelse til hvert tema, men du sparer åpenbart mye tid, krefter og printerblekk på å gå for vårt kompendium!

Del denne artikkelen

Les mer:

Studietips: Lag en studieplan!

Et av våre beste studietips er å lage en studieplan. Her får du vite hvorfor og hvordan, og skal du ta nasjonal eksamen i anatomi og fysiologi i høst har vi laget en fiks ferdig studieplan til deg.

Les mer
Tid for faglig påfyll!

Med «faglig påfyll» holder du deg oppdatert på livreddende kunnskap til vår aller laveste pris. Det er hele 50 % fast rabatt for NSF-medlemmer!

Les mer