På tide å friske opp HLR-kunnskapen?

I dette innlegget lærer du hvordan du bokstavlig talt kan spikre denne livreddende kunnskapen fast i veggen en gang for alle!

Alle skal være i stand til å utføre enkel hjerte- og lungeredning (HLR) i påvente av at man får koblet til hjertestarter og at ambulansen ankommer. Hjertestarterne har blitt så enkle å bruke, og ikke minst lett tilgjengelige mange steder, at forutsetningene aldri har vært bedre for å redde liv. Likevel vet vi at det er det grunnleggende med gode kompresjoner og innblåsninger som fortsatt er avgjørende for å lykkes uavhengig av hvilket teknisk utstyr man har til rådighet.

Her finner du informasjon om hvordan du kan se HLR-kurset vårt gratis på nett, hvordan du kan laste ned eller bestille HLR-plakater, og du finner også en lenke som kan deles med din fagansvarlige eller avdelingsleder hvis du tenker at MedEasy kan brukes av din arbeidsgiver.

For oss i MedEasy er det å dele livreddende kunnskap til flest mulig det vi jobber for hver eneste dag. For å nå ut til flest mulig med undervisning om HLR har vi gjort denne videoen gratis tilgjengelig for alle uten innlogging. I tillegg håper vi våre HLR-plakater kan ende på veggen flest mulig steder. Nedenfor kan du både laste ned og printe selv eller bestille trykk i høy kvalitet som passer perfekt i de fleste IKEA-rammer.
Del denne artikkelen

Les mer: