Helt nye anatomiplakater fra MedEasy!

Vi har laget to lekre plakater som viser muskel- og skjelettanatomi med detaljnivå spesialtilpasset for bachelornivå. Anatomi er jo det vakreste som finnes, og nå kan disse plakatene pryde veggen hjemme eller på jobb.

Vakkert for øyet og lærerikt for hjernen!

Plakatene kan bestilles her til en pris av 349 kr inkl. porto for begge to.

349 kr er faktisk litt billigere enn gjennomsnittsvaret vi fikk fra følgerne våre da vi spurte dem hvor mye plakatene burde koste. Det blir billig når følgerne våre bestemmer prisen! Men det er mer å spare. Hvis du slår deg sammen med fire andre helsenerder og spleiser på en grønn megapakke med fem par plakater (fem av muskelanatomi og fem av skjelettanatomi) kan dere spare både portokostnader og miljøet! Da blir det 245 kr per pers.

Billigere blir det ikke, en pris verdig en student rett og slett! Herlighet, hadde alt vært så billig, hadde livet vært tilnærmet perfekt.

Ok, så du har kjøpt to nerdeplakater, nå skal du henge dem opp. Selvsagt kan du gå ut i skogen, finne noen pinner og lage egenmekka ramme, men vi er redd for at ikke alle gidder det. Derfor har vi lagt til ferdigproduserte pinner (aka opphengslister) i din bestilling! Hvis du vil gi de flotte plakatene skikkelig ramme, så passer de perfekt i alle IKEA sine 50 x 70 cm rammer.

Har vi fortalt deg at plakaten er laget av MedEasys eminente illustratør, designer, medisinstudent og mester på kommunikasjon Vetle Mørland? Han har sittet og kost seg mens han har satt sammen dette mesterverket til deg. Man kan nesten føle kjærligheten har har lagt inn i plakaten når man studerer hver muskel og hver knokkel. Vetle håper du nyter plakaten like mye som han har nytt å lage dem.

Ansvarsfraskrivelse: Møblene på bildet følger ikke med i bestillingen. Rammen på bildet er også ulik opphengslistene som følger med. Vetle følger dessverre heller ikke med i bestillingen.

Del denne artikkelen

Les mer: