Endringer i kompendium i anatomi og fysiologi 2021

Hvert eneste år gjør vi store og små endringer i kompendiet, og det gjør vi for at det skal fungere best mulig for deg! Kompendiet er det perfekte supplement til videoene våre på medeasy.no!

Hvis du studerer sykepleie er kompendiet ekstra magisk med sjekklister for læringsmålene, fremheving av de mest eksamensrelevante figurene og kanskje viktigst: god plass til egne notater! Verdien av kompendiet blir aller størst i ukene før eksamen for å raskt kunne repetere hele kjernepensum.

I år er det gjort store endringer i tre kapitler fra i fjor! Både sansene, fordøyelsessystemet og bevegelsesapparatet har fått helt nye forbedrede figurer og helt ny tekst. I tillegg er det en del endringer i andre kapitler også, blant annet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra fjorårets studenter, som har fortalt oss hva de ønska seg av forandringer.

Det betyr at årets kompendium er det beste vi noensinne har laga, og vi synes det er kjempestas hvis du tar det i bruk!

Som vanlig er selvsagt den nyeste versjonen av læringsutbyttebeskrivelsen lagt inn, sånn at du kan ha stålkontroll over hvordan du ligger an. Den ligger helt først i hvert kapittel, og du kan krysse av etter hvert som du oppnår læringsmålene – for en deilig følelse!Det perfekte tilbehør til videoene på medeasy.no
Del denne artikkelen

Les mer: