MedEasy blogg

Mikrobiologi er morsomt med MedEasy!

La de nye videoene fra MedEasy i mikrobiologi inspirere deg til effektiv og morsom læring som både gir toppkarakter på eksamen og trygge smittefrie pasienter.

Les mer
Farmakologikurset til MedEasy slår alle rekorder!

Sliter du med å få oversikt i farmakologi? Nå er det lekende lett å bli trygg på pensum i grunnleggende farmakologi! Farmavideoene slår alle rekorder og skårer akkurat nå 98 % i snitt basert på nesten 5000 tilbakemeldinger så langt! […]

Les mer
Treffer du blink faglig ofte nok for dine ansatte?

Å investere dine ansattes kunnskap er en direkte investering i trygge og fornøyde pasienter samtidig som vi mener det bidrar til mestring, økt jobbtilfredshet, mindre frafall blant de ansatte. I tillegg kan man spare penger på det!

Les mer
Trygg og oppdatert med «faglig påfyll»

Med «faglig påfyll» får kan du enkelt holde deg faglig oppdatert med hele fem valgfrie videoer fra MedEasy-universet. Det er hele 50 % fast rabatt for NSF-medlemmer! Kunnskap du lærer i dag kan redde liv allerede i morgen!

Les mer
Avansert klinisk allmennsykepleie (AKS)

En avansert klinisk allmennsykepleier vil være en viktig del av fremtidens helse- og omsorgstjeneste. I ukens podkast kan du lære mer om denne spennende nye mastergraden!

Les mer
En person som pusler et uferdig bilde av menneskekroppen
Hvordan lykkes på konteeksamen i april?

Var du en av dem som ikke kom helt i mål til nasjonal eksamen og som skal konte i april? Sykepleierstudent Kamilla er et fantastisk eksempel på at det fortsatt er mulig å få til dette på en god måte!

Les mer