MedEasy blogg

Ahus leder an på oppgavedeling!

Utforsker din avdeling oppgavedeling for tiden? Hør en spennende og lærerik prat med ledelsen ved infeksjonsavdelingen på AHUS som deler spennende erfaringer med oppgavedeling i praksis.

Les mer
Ambulanselandslaget gir alt for Norge

Akkurat nå starter ambulanse-VM i Tsjekkia, hvor det norske ambulanselandslaget skal konkurrere og vise verden at vi har verdens beste prehospitale helsepersonell.

Les mer
Smittevernsnerdene går digitalt med MedEasy

Smittevernsnerdene og MedEasy har sammen laget en digital forelesningsserie i emnet smittevern! Forelesningene dekker både det eksamensrelevante og alt det praktisk relevante for helsepersonells arbeidshverdag. Både bedrifter og studenter kan glede seg over dette fantastiske kurset. Videoene er tilgjengelig digitalt […]

Les mer
Sørlandet sykehus inngår avtale med MedEasy

Prehospitale tjenester ved Sørlandet sykehus «flipper» internundervisningen for sine 330 ansatte fra og med våren 2023. Resultatet er høyere kvalitet i bredden av faget, hyppigere repetisjon, fornøyde ansatte og frigjort tid hos fagutviklere til enda tettere individuell oppfølging.

Les mer
Traumesideleie

Vår påskespesial er et must for alle som jobber med prehospital akuttmedisin, og viser hvordan vi fra lille Norge kan gjøre en stor forskjell i verden med kunnskap og forskning!

Les mer
En person som pusler et uferdig bilde av menneskekroppen
Hvordan lykkes på konteeksamen i april?

Var du en av dem som ikke kom helt i mål til nasjonal eksamen og som skal konte i april? Sykepleierstudent Kamilla er et fantastisk eksempel på at det fortsatt er mulig å få til dette på en god måte!

Les mer
Mikrobiologi er morsomt med MedEasy!

La de nye videoene fra MedEasy i mikrobiologi inspirere deg til effektiv og morsom læring som både gir toppkarakter på eksamen og trygge smittefrie pasienter.

Les mer